28.5.2022

Yhteenveto matkasta

Taivallettu matka

Kilometrejä kertyi 1 550km. Satulassa istuin 78,5 h.

Kävin siis seitsemässä maassa ja niistä kolmessa kaksi kertaa.

Tonavan rantatiet on todella kauniit ja löytyy hyviä reittejä, siellä pääsee helpommalla fyysisesti.

Alppien ylitys on kokemus joka ei unohdu. Oli myös Once in a Lifetime tapahtuma.

Italian järvimaisemat ei jätä koskaan kylmäksi.

Fyysisesti oli kova matka, vaikka päivätaipaleet ei olleet valtavia, 19 päivän jatkuva ajaminen kerää kuormaa ja ei ehdi yön aikana palautua rasituksista.

Iseolla fiilistelemässä

Lauantai aamuna vielä ajelin reilun 30km aamulenkin, sitten suihkuun ja pyörän paketointiin.

Iseosta menin junalla Bergamoon, joutuu kiertämään Brescian kautta. Hotellin varasin kahdeksi yöksi 1km asemalta suoraan Citta Alta vanhaa kaupunkia kohti. Hotel San Marco, ollaan tässä oltu viikko vaimon kanssa jokunen vuosi sitten.

Huomenna Giro d'italia 2022 finaali

Menen aamupäivästä junalla Bresciaan ja sieltä pyöräily kaveri Luca ja ilmeisesti joku toinen ottavat minut kyytiin ja ajetaan Veronaan.

Todella mukavaa kun ei itse tarvitse järjestää ohjelmaa, mihin menet ja mitä sieltä näet. Paikalliset hoitaa ja minä kuljen mukana.

Girosta vielä kirjoitan kuulumiset, onhan se ainutlaatuinen kokemus. Voisi sanoa että saa siihen kakkuun vielä toisen kirsikan päälle.

Kommentit

8 comments on “Yhteenveto matkasta”

  1. Muistahan vilkuttaa telkkariin. Eurosportilta kyttään huomenna tuttuja!

  2. Hämmästyttävän upea suoritus👍Kaikki blogit olen lukenut ja matkaasi seurannut. Kuten olen aiemminkin todennut niin oot sie kova sälli!

  3. Mahtavaa!! Todella upea suoritus!! Sanon silti, vaikka et kehuja kaivannutkaan;). Ihailtavaa, että tuollaisen reissun jo toistamiseen teit. Itsellä kaikki jää "sitku"-asteelle.. Maisemat oli kyllä mahtavia ja juurikin tuo, että välttelee ketjuravintoloita ym. Itse vaikka yrittää vältellä, ni aina sitä reissussa löytää itsensä Mäkistä tai ABC:n noutopöydästä.. :D. Hyvä sie!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.