5.10.2019

Livorno satamakaupunki

Paikat jumissa

Eilisen stressiajon jäljiltä sain hartiat ja kädet jumiin. Oli fokus niin 100% liikenteessä että jännitin koko ylävartalon.

Illalla ja aamulla tein muutaman minuutin venyttelyn ja matka lähti hyvin käyntiin. Pääsin suoraan pienille teille ja ajelin hymy korvissa, edes pieni sadekuuro ei haitannut menoa. Sadevehkeet päälle ja matka jatkui.

Suurkaupungeissa viihtyy kyllä hetken, mutta kyllä tämän reissun paras anti on tien päällä, näihin maisemiin ei minun silmä kyllästy.

Varusteet kestäneet

Joku taikauskoinen sanoisi ettei tätä saisi kirjoittaa, mutta kirjoitan kuitenkin ja koputan varmuuden vuoksi otsaani muutaman kerran.

Pyörästä lähtenyt tällä 1500km matkalla kaksi kertaa ketjut pois, mitään muuta ongelmaa ei ole ollut. Edes yhtään rengasrikkoa ei ole, vaikka lasinsiruja olen useamman kerran väistänyt. Lähtiessä hankin kyllä uudet laadukkaat ulkorenkaat joissa pistosuojaus, ei huono sijoitus.

Muutenkaan varustepuolella ei suurempia vaurioita, suurin lienee pieni reikä sukassa.

Blogin teko

Myönnetään että tekemättä olisi jäänyt jos en olisi saanut pohjaa valmiina ja opastusta käyttöön. Tästä suurkiitokset Tuomakselle / Tuonetille. Varmistin Tuomakselta että henkilötietoja ei jää mihinkään rekisteriin, eli voitte kommentoida vapaasti ilman pelkoa mainospostista.

Myös ylläpito on samassa paikassa ja sieltä saan myös neuvoja jos menee sormi suuhun. Alkumatkasta muutaman kysyinkin, mutta sitten alkanut sujumaan jopa minulta.

Kommentteja on hauska lukea, kiitos niistä ja tämän kirjoittamisesta tullut mukava lisämauste matkaan. Tuossa satulassa istuessa tulee päähän monenlaista ajatusta ja osan siirrän tabletin näytölle.

Livornon vilkas elämä

Tullessani kohti keskustaa huomasin ihmispaljouden, oliko täällä joku tapahtuma vai lauantai illan huuma. Rantatiellä valtavasti ihmisiä, kuppilat täynnä ja hyvä fiilis tarttui ohikulkijaan.

Sain edullisen majoituksen läheltä rantatietä, jouduin tosin odottelemaan oven avausta puolisen tuntia ja joku täti yritti jo ajaa minut tieheni norkoilemasta. Hänen kanssaan ei löydetty yhteistä säveltä ja lähtiessään huusi minulle varmaan jotain kaunista.

Tänään ajo tuntui todella helpolta ja 120km taittui vaivatta. 5h 20min ajoaika.

Kommentit

9 comments on “Livorno satamakaupunki”

  1. Kyllä täältä on mukava kattoa, missä oot menossa ja ihailla noita luontokuvia.
    Tsemppiä ”loppupätkälle” ja ota lisää kuvia.

  2. Kyllä kuvia on tullut otettua ja tänne päätyy vain muutamat. Varsinkin se Amalfin rannikko oli sellainen ettei meinannut matka edetä kun piti tai sai kuvata. Voidaan sitten joku ilta laittaa kuvat vaikka TV:n näytölle ja juoda iltateet samalla.

  3. Hienoa, että matka sujuu ja maisemat upeita, ihan innokkaana kuvaajana kadehdin, olisi hienoa matkata noin, ehkä matka voisi olla lyhyempi.😂 Tsemppiä 👍

  4. Ei kun yläketju kireälle! Mukava katsella maisemia täältä kauempaa. Täällä valmistauduttiin tänään hirvijahtiin; siivottiin paikat ja kohdistusammunnat.

  5. Luulen Maisa ettei sinulle täällä edes 36 kuvan rulla piisaisi. Alle 30 vuotiaat kysykää isovanhemmilta mitä tämä tarkoitti.

  6. Nyt kun sinulla on vapaata ja kokemusta reitistä, niin kannattaisiko tehdä bisnestä? "JK:n opastetut pyöräretket halki Italian". Maisa olisi jo valmis reissuun?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.